Zero Motorcycles subsidieert elektrisch motorrijden

Het is algemeen bekend dat elektrisch motorrijden vele voordelen biedt. Zero Motorcycles, een producent van 100% elektrische motoren, biedt een unieke rijervaring zonder koppeling of schakelen. Bovendien zijn er geen dure onderhoudsbeurten nodig en is er geen geluids- of geurhinder voor de omgeving. Het accupakket kan worden opgeladen met hernieuwbare energiebronnen, waardoor er emissievrij kan worden gereden.

Om meer motorrijders de voordelen van elektrisch rijden te laten ervaren en hen te stimuleren over te stappen, introduceert Zero Motorcycles nu de “GO ELECTRIC SUBSIDIE” die nog nooit eerder is gezien.

De “GO ELECTRIC SUBSIDIE” van Zero Motorcycles is een directe korting op de aanschafprijs van de motorfiets. Hierdoor kan de motorrijder direct en meetbaar profiteren van deze actie, wat hen een extra duwtje in de rug geeft om over te stappen op elektrisch motorrijden. De subsidie bedraagt € 1.500 voor modellen zoals FX, FXE, S, DS, DSR en zelfs € 3.500 voor modellen zoals SR, SR/F, SR/S en DSR/X.

De subsidie is geldig voor alle nieuwe Zero Motorcycles uit 2022 en 2023. De Zero-subsidie kan worden aangevraagd tot 1 juni en meer informatie hierover is beschikbaar bij de Zero-dealers of op de Zero-website.

Offerte voor deze Zero Motorcycle

Heeft u interesse in deze Zero Motorcycle? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Proefrit op deze Zero Motorcycle

Woorden, foto’s of video’s schieten tekort om de unieke en opwindende belevenis van het rijden op een Zero over te brengen. Vul om een proefrit af te spreken uw informatie in of bel +31 (0)30-320 0242.