Ons bedrijf

Roeleveld is sinds augustus 2017 dealer van Zero Motorcycles. Jan Roeleveld (links), de eigenaar van Autobedrijf Roeleveld. Guido Slager (midden) is uw directe contactpersoon voor de sales van de motoren, tevens biedt Guido ook de mogelijkheid tot Financial- en Private Lease. Marcel de Boer (rechts) is uw service adviseur en staat u telefonisch te woord voor het plannen van een werkplaatsafspraak.

Zero Motorcycles staat synoniem voor de volgende stap in de technische ontwikkeling van motorfietsen. Zero combineert het beste van conventionele motorfietsen met geavanceerde aandrijftechnologie en produceert krachtige elektrische machines die nieuwe maatstaven zetten voor gewicht, acceleratiekracht, design en rijplezier. De motorfietsen zijn qua constructie en vormgeving gebouwd rondom de revolutionaire Z-Force® elektrische aandrijftechnologie. Elke Zero heeft met het oog op gewichtsbesparing bijvoorbeeld een speciaal ontworpen, ultralicht aluminium frame.

Telefonisch contact

Contact via E-mail

Proefrit aanvragen

Vols ons op Social Media

Adresgegevens

Roeleveld Zero Motorcycles
Kometenweg 5
3606 BD Maarssen

Proefrit aanvragen

Offerte voor deze Zero Motorcycle

Heeft u interesse in deze Zero Motorcycle? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Proefrit op deze Zero Motorcycle

Woorden, foto’s of video’s schieten tekort om de unieke en opwindende belevenis van het rijden op een Zero over te brengen. Vul om een proefrit af te spreken uw informatie in of bel +31 (0)30-320 0242.