ZERO

DSR/X

UITMUNTENDE PRESTATIES EN CONTROLE

De DSR/X geeft je vertrouwen tijdens je rit door de rechte rijpositie met grote bodemvrijheid, in combinatie met de onmiddellijke en soepele acceleratie, aangedreven door de Z-Force 75-10X, de nieuwste directe aandrijfmotor van Zero, waarmee je eenvoudig extreme terreinen de baas bent. Deze nieuwe motorfietsconfiguratie levert de hoogste koppel dat een Zero ooit heeft gekend: maar liefst 225 Nm koppel, wat meer dan genoeg is om de volledig opgeladen DSR/X en de rijder over elk terrein te rijden. De voorvorkspanning van de achterschokdemper zijn met de hand verstelbaar, zodat je zowel met een lichte als zware belasting soepel kunt rijden. De DSR/X is de eerste elektrische motorfiets die is uitgerust met de offroad Motorcycle Stability Control (MSC) van Bosch, die rijders van alle ervaringsniveaus in verschillende tractieomstandigheden zowel on- als offroad nog meer veiligheid, controle en vertrouwen geeft. Daarnaast zijn er voor de DSR/X nieuwe Cypher III+-features beschikbaar, waaronder: sneller opladen, meer accucapaciteit, turn-by-turn navigatie en een parkeermodus die het mogelijk maakt om vooruit en achteruit in een parkeerplek te rijden of je helpt langs lastige obstakels te manoeuvreren. *De DSR/X komt in voorraad met elke beschikbare Cypher III+-feature.

EEN RIJERVARING WAARIN JE HELEMAAL OPGAAT

Door het gebrek aan uitstoot of lawaai, kun je met de DSR/X meer van je ervaring genieten, terwijl je de impact op het milieu zoveel mogelijk beperkt. Dankzij onze toonaangevende, tandwielloze, direct aangedreven aandrijflijn die fluisterstil en ongelooflijk soepel is, ga je helemaal op in je rit. Al deze technologie zorgt voor vrijwel geruisloze prestaties en een emissievrije rit, die bij elk avontuur een nieuwe ervaring oplevert, of je nu de kronkels en bochten van bergpassen trotseert of het terrein bedwingt waar de weg ophoudt.

ONMIDDELLIJK AANPASSINGSVERMOGEN EN MAATWERK

De nieuwe reeks premium accessoires voor de DSR/X maakt dit uitmuntende en ’s werelds meest geschikte avontuurlijke elektrische motorfiets compleet. Om te beginnen, beschikt de DSR/X over vijf standaard rijmodi en kun je met behulp van de Zero Next Gen-app elke voorgeprogrammeerde modus in een offroadmodus veranderen. Zo heb je de mogelijkheid om je aan elke rijomstandigheid aan te passen altijd binnen handbereik. Of je nu op pad gaat voor een weekendavontuur of voor het dagelijkse woon-werkverkeer: selecteer de rijmodus die bij je past en stem deze af op je veranderende behoeften. Het gepatenteerde gekoppelde remsysteem van Bosch detecteert verlies van tractie en activeert gecontroleerd dubbel remmen om de stabiliteit verder te verbeteren. Daarnaast kan de rijder vertrouwen op de remfunctie Vehicle Hold om een moment te pauzeren als hij of zij stilstaat op een helling of afdaling.

Proefrit op deze DSR/X

Words, photos or videos are not enough to convey the unique and exciting experience of riding a Zero. To arrange a test drive, fill in your information or call +31 (0)30-320 0242.

Request quote

Heeft u interesse in deze DSR/X? Vraag dan nu online een vrijblijvende offerte aan.
Roeleveld will contact you as soon as possible.

Other models

View all other models here

QUOTE FOR THIS ZERO MOTORCYCLE

Are you interested in this Zero Motorcycle? Request a no-obligation quote.

TEST RIDE ON THIS ZERO MOTORCYCLE

Words, photos or videos are not enough to convey the unique and exciting experience of riding a Zero. To arrange a test drive, fill in your information or call +31 (0)30-320 0242.